Splošni pogoji

Cene
Vse cene v spletni trgovini libsa.si so navedene v evrih (€). Davek na dodano vrednost (DDV) ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Ponudnik si pridružuje pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, saj se spreminjajo v primeru posebnih ponudb, kjer so akcijske cene jasno označene. Akcijske cene imajo omejeno veljavnost določeno v posamezni akciji.

Postopek nakupa
Naročila preko spletne trgovine libsa.si lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v tednu:

  • Naročilo oddate tako da se prijavite v spletno trgovino, (če nakupujete prvič, se morate predhodno registrirate).
  • Izberete izdelke in jih dodajte v košarico.
  • Sledite navodilom, ki se vam izpisujejo na korakih naročila.
  • Nakup zaključite.
  • Na vpisan elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku na elektronski naslov info@libsa.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je strošek vračila blaga ponudniku. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.

Prejeto blago mora kupec vrniti ponudniku nepoškodovano, neuporabljeno, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno ali izgubljeno, ne da bi bil za to kriv kupec. V primeru, da je pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije in sprožiti postopek reklamacije pri ponudniku na elektronski naslov info@libsa.si.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče. Vračila vplačil izvedemo na TRR kupca najkasneje v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Garancija
Vsi artikli imajo garancijo 4 mesece. Garancija ne velja v primeru poškodb zaradi malomarnosti, ognja, preobremenitve in ostalih mehanskih poškodb.

Izdelava po naročilu
Za izdelavo po naročilu kupec izpolni obrazec ali pošlje povpraševanje na info@libsa.si. Povpraševanje ni zavezujoče, ponudnik in kupec pa se preko e-pošte dogovorita o možnosti izvedbe naročila, ceni, plačilu in dobavnem roku.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Uporabnik ima pravico do oddaje pritožbe na elektronski naslov info@libsa.si s pripisom Pritožba, preko telefona ali po pošti na naslov sedeža podjetja ponudnika. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik in uporabnik se zavezujeta, da morebitna nesoglasja in spore rešujeta sporazumno. V kolikor to ni mogoče, je za reševanje spora pristojno sodišče v Republiki Slovenije na sedežu ponudnika.